Välkommen till
Sollidens Plattsättning & VVS AB

Din lokala entreprenör för badrumsrenovering

Om du eftersöker ett företag som kan hjälpa dig med allt inom badrumsrenovering har du hittat helt rätt. Vi på Sollidens Plattsättning & VVS AB erbjuder professionella tjänster inom kakelarbeten, VVS-service och badrumsarbeten i Mullsjö- och Jönköpingsområdet. Hos oss får du experthjälp från några av branschens bästa rörmokare och plattsättare – alltid till konkurrenskraftiga priser

Plattsättning

Badrumsrenovering

VVS

Kakelsättning

Rörmokare

Rörmokare behövs onekligen då och då, antingen för att det blivit stopp i avloppet eller när det är dags att lägga om rören vid en badrumsrenovering. Om du är i behov av en rörmokare som vet vad de sysslar med kan du ta kontakt med oss på Sollidens Plattsättning & VVS AB. Med lång erfarenhet av att verka i branschen kan du känna dig trygg med att vi har full koll på vad vi sysslar med. Vi är en något mindre rörmokare, vilket innebär att vi arbetar väldigt nära våra kunder och har en nära och personlig kundkontakt. Du som anlitar oss som rörmokare kan därför förvänta dig att få en kontaktperson under arbetet och att alltid bli prioriterad.

Vi finns här för dig i nöden

Vi vet att det kan kännas motigt att anlita rörmokare ibland, när stoppet i avloppet inte riktigt vill ge med sig eller när saker och ting gått lite snett. Av den anledningen vill vi göra det så enkelt och smidigt som möjligt för dig som behöver hjälp av en rörmokare. Vi finns här för dig som har akut behov av en rörmokare eller om du planerar ett större renoveringsprojekt. Våra rörmokare är utbildade, erfarna, kunniga och lämnar inget projekt förrän det är kontrollerat och godkänt av dig som kund.

Kontakta oss för rådgivning

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor kring våra tjänster eller behöver hjälp av en professionell och pålitlig rörmokare. Vi finns alltid tillgängliga att svara på frågor och kan agera bollplank för dig som behöver diskutera olika idéer eller planer.

Kontakta oss

Fyll i formuläret och berätta vad du vill ha hjälp med. Så hör vi av oss till dig.

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs vår integritetspolicy här.