Välkommen till
Sollidens Plattsättning & VVS AB

Din lokala entreprenör för badrumsrenovering

Om du eftersöker ett företag som kan hjälpa dig med allt inom badrumsrenovering har du hittat helt rätt. Vi på Sollidens Plattsättning & VVS AB erbjuder professionella tjänster inom kakelarbeten, VVS-service och badrumsarbeten i Mullsjö- och Jönköpingsområdet. Hos oss får du experthjälp från några av branschens bästa rörmokare och plattsättare – alltid till konkurrenskraftiga priser

Plattsättning

Badrumsrenovering

VVS

Kakelsättning

Plattsättare

Om du planerar att lägga plattor av något slag, så som kakel eller klinker, är det bäst att ta professionell hjälp. Vi på Solliden Plattsättning & VVS AB kan plattsättning utan och innan. Det finns oändligt många olika typer av plattor och kakel att välja mellan vilket kan göra urvalet svårt. Vi har full koll på hur plattsättning ska utföras för att uppnå ett professionellt, snyggt och symmetriskt resultat och lämnar inget projekt förrän vi levererat just det. Vi kan garantera ett exemplariskt resultat och kan intyga på vår kompetens för din trygghets skull.

Plattsättning kräver expertis

Att sätta plattor må se enkelt ut men kräver faktiskt erfarenhet, expertis, kunskap och noggrannhet. Brister i dessa egenskaper kan få slutresultatet att se snett och skevt ut. Vi har lång erfarenhet av att lägga kakel och kan det utan och innan. Vi bryr oss dessutom om våra kunder och gör allt vi kan för att varje kund ska bli nöjd med det arbete vi utför, oavsett om det handlar om en fullständig badrumsrenovering eller att lägga kakel. Du kan därmed lita på att vi inte kommer lämna dig i sticket. Vi garanterar att ge dig den där snygga plattsättningen som kommer förgylla ditt våtrum till max.

Kontakta oss för rådgivning

Tveka inte att ta kontakt med oss om du går i tankarna på att renovera ditt våtrum eller bara vill ha hjälp med plattsättning. Vi utför varje projekt med samma entusiasm och levererar alltid ett resultat av högsta möjliga kvalité.

Kontakta oss

Fyll i formuläret och berätta vad du vill ha hjälp med. Så hör vi av oss till dig.

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs vår integritetspolicy här.